Deel dit nieuwsbericht

All Season Banden

All Season banden zijn –zoals de naam al zegt- banden voor alle seizoenen, voordeel hiervan is dat u uw banden niet hoeft te verwisselen als de temperatuur verandert. All Season banden hebben een samenstelling die in alle weersomstandigheden goede en veilige prestaties leveren. Als je niet teveel kilometers maakt is dit daarom een hele goede oplossing om op de kosten te besparen. Wel zijn zomerbanden en winterbanden een betere keus voor wie echt optimale prestaties wil.

All Season banden Duitsland
All season banden in Duitsland zijn tijdens de winter niet allemaal toegestaan, de strenge regels in Duitsland eisen dat tijdens koud weer goedgekeurde winterbanden onder de auto liggen. Sommige all season banden voldoen aan deze keuring en andere niet. Wilt u in Duitsland rijden tijdens de winter met All Season banden let dan goed op of deze ook de goedkeuring ontvangen heeft. U kunt dit herkennen aan een sneeuwvlok op de zijkant van de band.

All Season banden of winterbanden?
Wanneer u hoofdzakelijk in Nederland op de weg zit en u hoeft niet dagelijks met de auto op pad, bevelen wij All Season banden aan. Voor wie toch regelmatig onderweg is blijven winterbanden toch een betere keus, ze slijten minder hard en geven toch net wat meer grip. De optie om All Season banden te gebruiken is dus meer een kosten besparende keus.

Voordelen All season banden
All Season banden zijn een prima oplossing voor veel mensen, bekijk goed of deze band daarom ook bij uw rijgedrag past. Hieronder vind u de belangrijkste voordelen:
Niet twee keer per jaar uw banden wisselen
Goede grip in alle omstandigheden
Geen opslag van 2de set banden
Geen kosten aan extra banden+velgen set.

Bel: 033-2981498 of mail naar: info@autobedrijfblokhuis.nl voor een prijsopgaaf.

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht