Deel dit nieuwsbericht

Wintercheckdag 10 November

Juist in de winter is het belangrijk dat uw auto in goede conditie is. Want anders heeft uw trouwe vervoermiddel te weinig weerstand tegen winterse omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan de conditie van uw accu, ruitenwisserbladen of het gebruik van de juiste winterbanden. Wist u namelijk dat zomerbanden al grip verliezen bij temperaturen lager dan 7 ºC?

Om er voor te zorgen dat u veilig de weg op kunt, organiseren we net als vorig jaar een Wintercheckdag. Hier kunt u een gratis Vakgarage Wintercheck uit laten voeren. Tijdens deze controle kijken wij uw auto na op 20 vitale punten die betrekking hebben op veiligheid en betrouwbaarheid van uw auto. Ook krijgt uw auto deze zaterdag een gratis wasbeurt!

Dit jaar is uw bezoek zelfs nog meer waard, want iedereen die een Vakgarage Wintercheck laat uitvoeren krijgt tevens een mini abonnement op het blad Autovisie ter waarde van €21,-. U ontvangt een speciale Vakgarage editie van dit tweewekelijkse automagazine met daarin een voucher voor een abonnement van nog eens 3 nummers. Leuk om te krijgen of cadeau te doen!

Daarbij wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht en verzorgen wij winterse hapjes en drankjes.

Graag tot ziens op zaterdag 10 november bij Vakgarage Blokhuis!

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht