Private Lease

DE VOORDELEN VAN VAKGARANT PRIVATE LEASE
Private lease is een aantrekkelijke manier om voordelig en zonder zorgen in een bijna nieuwe auto te rijden. Met een vast bedrag per maand hoeft u alleen nog maar te genieten van uw mooie auto, want de genoemde prijs is inclusief wegenbelasting, verzekeringen, BTW, reparatie, onderhoud, banden en Vakgarage Pechhulp. Completer wordt het niet!

Vakgarage staat voor kwaliteit en betaalbaar autorijden en is de enige écht onafhankelijke garageformule in Nederland. Met meer dan 280 Vakgarages in heel Nederland bent u verzekerd van een Vakgarage bij u in de buurt, voor onderhoud en bijvoorbeeld de bandenwissel. Bent u onderweg en heeft u assistentie nodig, zoals een reparatie of dient er pechhulp aan te pas te komen, ook dan is er een Vakgarage bij u in de buurt. Een uitgebreid netwerk dat zich inzet voor de wensen van de klant in alle facetten van mobiliteit, waaronder Private Lease. Dat is Vakgarage.

PRIVÉ LEASE VAN VAKGARAGE BETEKENT BETAALBARE KWALITEIT
Op zoek naar een onafhankelijke garage die kwaliteit levert en betaalbaar autorijden mogelijk maakt? Dan is Vakgarage uw garage. Wij zijn de enige echt onafhankelijke garageformule in Nederland. Met meer dan 280 garages weet u altijd zeker dat er een Vakgarage bij u in de buurt is, voor bijvoorbeeld onderhoud of het verwisselen van banden van uw particulier geleased auto. Met een lease auto staat u er nooit alleen voor; vakgarage staat voor u klaar bij reparaties of pechhulp onderweg. Met ons uitgebreide netwerk en aangesloten garages zijn we altijd en overal in de buurt.

Private Lease