Deel dit nieuwsbericht

Auto onderhoud

Een grote groep autobezitters laat essentiële onderdelen van de auto, zoals banden en remmen, alleen vervangen als het echt niet anders meer kan. Door auto onderhoud over te slaan besparen ze inderdaad eenmalig kosten. Maar als slijtage niet tijdig wordt gesignaleerd, kan dat tot dure reparaties en extra kosten leiden. Als de remblokken bijvoorbeeld helemaal versleten zijn, kunnen ze de remschijven zo hebben aangetast dat ook die vervangen moeten worden. Daarnaast kunnen niet goed functionerende remmen en schokdempers of gladde banden tot verkeersonveilige situaties leiden. Automobilisten die op versleten banden rijden riskeren bovendien een forse boete: vier versleten banden kosten maar liefst 300 euro.

KIES VOOR VAKMANSCHAP
Regelmatig auto onderhoud is een verstandige keuze. Net als de keuze voor Vakgarage Blokhuis voor onderhoud en controle. Vakgarage Blokhuis staat voor kwaliteit en service. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij BOVAG en RDW-erkend. Vakgarage Blokhuis hanteert daarnaast een eigen kwaliteitsplan, waarvan de eisen hoger liggen dan die van BOVAG. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide monteurs, die bovendien regelmatig worden bijgeschoold. Hierdoor zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen ze iedere auto onderhouden.

EERLIJKE EN TRANSPARANTE PRIJZEN
Bij Vakgarage Blokhuis betaalt u een eerlijke prijs en dat is bijna altijd ook een scherpe prijs. De ruim 290 Vakgarages in Nederland kopen gezamenlijk originele en A-merk onderdelen in. U profiteert mee van de besparing die dat oplevert. Daarnaast ligt het uurtarief van Vakgarage gemiddeld zo’n 20% lager dan dat van merkdealers. De prijzen van Vakgarage Blokhuis zijn ook transparant. Op www.vakgarageblokhuis.nl/werkplaatsafspraak kunt u gemakkelijk en snel onze prijzen voor onderhoud en reparaties opvragen. Mocht er tijdens een keuring of onderhoud een eventuele reparatie nodig zijn, dan ontvangt u altijd vooraf een prijsopgave. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

TE CONTROLEREN PUNTEN
Bandenprofiel
Bandenspanning
Visuele controle remblokken en schijven
Niveau en kwaliteit remvloeistof
Niveau koelvloeistof
Niveau ruitensproeiervloeistof
Ruitenwisserbladen
Visuele controle onderzijde auto
Verlichting

FABRIEKSGARANTIE EN FABRIEKSSPECIFICATIES
Vakgarage Blokhuis onderhoudt auto’s volgens de fabrieksspecificaties en met behoud van de fabrieksgarantie. Dat geldt zowel voor bij Vakgarage gekochte auto’s als voor jonge auto’s die bij een merkdealer zijn gekocht. Als u het reguliere onderhoud (de jaarbeurt) bij Vakgarage Blokhuis onderbrengt, dan voeren wij de APK-keuring geheel gratis uit.

Lees hier meer over onze garanties.

Terug naar werkplaatsactie overzicht
Deel deze werkplaatsactie